【日本人留学生】これから帰国予定の方へ(2022年7月6日情報更新)[To Japanese Students who are coming back to Japan]

July 06, 2022

現在、新型コロナウイルス感染症の影響で、入国制限等特別な措置が取られています。最新の日本政府による水際対策を帰国前に一読、事前に必要な手続・準備をしっかり整え、入国後も指示される内容にしたがって行動してください。

水際対策|厚生労働省|日本政府 (mhlw.go.jp)

Information only available in Japanese. Please change the languages by clicking on the button in the upper right corner of the page.